Een viool huren? - Flexibel huursysteem - Instrument opgezet in ons eigen atelier

  • Geplaatst op
  • Door Arpeggio Music
  • Geplaatst in huren
  • 0
Een viool huren? - Flexibel huursysteem - Instrument opgezet in ons eigen atelier

Jouw kleine spruit wil graag viool leren spelen?  Dat kan!  Verschillende academies en leerkrachten bieden voor viool initiatielessen aan voor de allerkleinsten, die nog geen noten kunnen lezen.

Er zijn ook enkele Suzuki-klasjes...  Vraag ernaar, we geven u graag meer info.

Maar hoe zit dat eigenlijk met de viool?  Op welk instrument moet ze spelen?  Kunnen we ook eerst een viool huren voor we eentje aankopen?  En hoeveel moet dat dan kosten?

Wij begrijpen jouw vragen, en wees gerust, bij Arpeggio Music kan je terecht helpen we je graag. 

Wij geloven dat iedereen die viool wil leren spelen het verdient om meteen op een zeer goed instrument te doen. Geen Stradivarius, wees gerust, maar een echt degelijk instrument dat gebouwd is zoals het hoort. Met de juiste houtsoorten.

Wij stellen bovendien alle violen zelf af, in ons eigen atelier.

Waarschijnlijk wil je je kapoen die kans wel geven.  Toch wil je liefst nog even kijken hoe vlot dat zal lukken en hoe lang het enthousiasme blijft duren voor je een viool aankoopt.  

Dat begrijpen we volledig.  Huur daarom een viool bij Arpeggio Music: kwaliteit, service en een zeer interessante formule.  

Vaak wordt er maar een viool gekocht wanneer de leerling een 4/4 model nodig heeft.

Een viool is namelijk steeds aangepast aan de grootte van de bespeler.   Zo spelen de kleinsten op een 1/16 of 1/8 viool.  Een klein viooltje dus.  En die kan je dus huren bij Arpeggio Music.  Naarmate de leerlingen groeien spelen ze steeds op een grotere viool.

Wij selecteerden al onze violen samen met onze luthier.  Ook de huurinstrumenten.  Voor ons is het belangrijk kwalitatieve instrumenten te kunnen aanbieden voor iedereen.  En dat voor een interessante prijs.  Ieder viooltje werd volledig nagekeken, geoptimaliseerd en voorzien van een gloednieuwe kwalitatieve set snaren.

Een goede viool huren is zeer eenvoudig bij Arpeggio Music in Gent:

  • Je huurt per maand; de huur is iedere maand opzegbaar.
  • Heb je na een tijdje een groter instrument nodig dan kom je  jouw viool gewoon wisselen voor aan andere
  • In de huur inbegrepen zit: viool, strijkstok, en kist
  • Beslis je een nieuwe viool te kopen?  Dan mag je nog eens de helft van de betaalde huur aftrekken van de nieuwprijs.  (max. 12 maanden)
  • Huur een goede viool voor maar 10 euro per maand!
  • We hebben alle maten: 1/16, 1/8, 1/4, 1/2, 3/4, 4/4

In de september-periode hebben we een zeer grote vraag naar huurinstrumenten, reserveer daarom op tijd een viool voor jouw hartedief...

Heb je nog vragen?  Geen probleem geef ons even een belletje of mailtje, of kom gewoon even langs.  We helpen je graag verder.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.