EEN HARP HUREN

Is harp spelen al lang jouw droom? Start jouw zoon of dochter met dit mooie instrument?

Harp is een heel mooi en dankbaar instrument. Voor de luisteraar én de speler. De harp is altijd aangenaam om naar te luisteren en je hebt al snel een mooi resultaat, ook als absolute beginner.

Als beginner of ouder van een beginner ben je misschien niet helemaal thuis in de wereld van de muziek. Moet je een instrument kopen? Wat als zoon- of dochterlief dan stopt? Wat als je na een jaar geen tijd meer hebt voor je instrument?

Een instrument huren is hiervoor de oplossing!

Bij Arpeggio maken we er een punt van om mooie en goed afgestelde huurinstrumenten aan te bieden. Verschillende leraars hebben onze visie op huurinstrumenten ontdekt en sturen hun leerlingen steevast naar ons voor een vliegende start! Bovendien hanteren we ook een flexibel huursysteem met interessante voordelen.

  • Kwaliteitsvolle instrumenten die in ons eigen atelier afgesteld worden.
  • Flexibel huursysteem.
  • Recupereer de helft van je betaalde huur (tot maximum 6 maanden) bij aankoop van een nieuw instrument bij Arpeggio Music.

 

 

 

 

 

 

 

INFORMATIE OVER HET HUURCONTRACT

>> Het huurcontract heeft een maximale looptijd van 18 maanden en kan na afloop met nog eens 18 maanden worden verlengd.

>> De waarborg voor het huren van een degelijke Salvi of Lyon&Healy harp is slechts 120 euro.

>> De huurovereenkomst kan worden opgezegd met een opzeggingstermijn van 1 maand.

 

BETALINGSVOORWAARDEN

De huur wordt door middel van een ingevulde domiciliëringsopdracht iedere drie maanden van de rekening van de huurder afgeschreven.

 

VERVOER/ AFHALEN

De harp wordt door de huurder afgehaald in onze showroom. Op vraag kan het instrument ook geleverd worden. De kosten voor het leveren van de harp zijn ten laste van de huurder.

 

VERZEKERING

Regelmatig gebeurt het dat een instrument beschadigd raakt. Daarom kan je een verzekering nemen; dit is niet verplicht, maar aan te raden. Herstelkosten kunnen namelijk snel oplopen en dat is zowel voor ons als voor de huurder niet fijn. Een verzekering dekt alle ongevallen en breuken van het instrument. Een verzekering voor een harp bedraagt 107 euro per jaar. Deze is bij stopzetting van het huurcontract niet te recupereren.