Harpfestival

 

 

RESERVEER JOUW PLAATS in 1 of meerdere online sessies! 

Op vraag van een heel aantal mensen hernemen we deze week het programma van vorige week.

Wie (om wat voor reden dan ook) het harpfestival vorige week gemist heeft, heeft nu nog een kans om één of meerdere van de webinars te volgen.

Rreserveren is noodzakelijk, dan dat doe je via de link hierboven.

Een hele week lang kan je boeiende tutorials en webinars volgen, met voor elke harpist wat wils. Maak kennis met de klepharpfamilie en onze uitgebreide pedaalharpcollectie, ontdek wat nu echt het verschil is tussen Lyon & Healy en Salvi en baan jezelf een weg in de hapsnarenjungle. 

Ook beantwoorden we voor jullie live veelvoorkomende vragen. Hoe kies je de juiste harp? Waarom en wanneer heeft mijn harp een onderhoud nodig? Hoe stem ik mijn harp en vervang ik een snaar? Zit je nu al met een prangende vraag? Laat het ons zeker weten! Wie weet komt jouw vraag wel uitgebreid aan bod in een van onze webinars.  

Voor de gelegenheid breiden we onze collectie harpen uit met enkele topmodellen van Salvi en Lyon & Healy. De paasvakantie is dus ook het ideale moment om een harp te komen kiezen in ons atelier.

 

Programma (WEEK 2)

13 april - 10u30 of 20u: Wegwijs in de klepharpjugle

14 april - 10u30 of 20u: Pedaalharp frenzy

15 april - 10u30 of 20u: Lyon&Healy vs. Salvi 

16 april - 10u30 of 20u: EHBK - Eerste Hulp Bij Keuzestress

17 april - 10u30 of 16u: Jouw harp in topconditie! 

Jouw online plaats reserveren (opgelet, beperkte plaatsen!!) kan via deze pagina, maar pas vanaf 29/03/21 om 10u00, niet vroeger. Stay tuned ;)