SALVI Juno 27 klepharp

€1.802,00
Artikelnummer: juno27
Beschikbaarheid: Nabestelling

De JUNO is de kleinste harp met 27 snaren uit de splinternieuwe reeks klepharpen van SALVI. Het instrumentje is ontworpen om aan beginners en professionele harpisten te voldoen… dus een kleine harp van hoge kwaliteit, voor iedereen, en die gemakkelijk transporteerbaar is.

De JUNO is de kleinste harp met 27 snaren uit de splinternieuwe reeks klepharpen van SALVI. Het instrument is ontworpen om aan beginners en professionele harpisten te voldoen… dus een kleine harp van hoge kwaliteit, voor iedereen, en die gemakkelijk transporteerbaar is.

Ideaal om les op te volgen, voor muziektherapie, en ook voor kinderen die harp willen leren op een speelse en amusante manier.

Een vernieuwd kleppensysteem is ontworpen. Een smal cilindertje duwt de snaar tegen de brugpin, waardoor de klep heel soepel is in beweging, en de snaar op het exacte punt geduwd wordt.

Het is besnaard met SILK GUT*, een nieuw snarenmateriaal (een kruising tussen darm en nylon), exclusief voor Salvi ontworpen, dat een volle en rijke klank produceert, met een zeer goede balans.

De JUNO kan verhoogd worden met pootjes (3 maten te verkrijgen) en wordt geleverd met pootjes en transporthoes inclusief, die alsook op de rug kan gedragen worden!

Inclusief: 3 jaar garantie, stemsleutel, transporthoes, pootjes 20 cm.

  • Hoogte: 97.50 cm; breedte: 54 cm; breedte klankbodem: 29.50 cm
  • Gewicht: 6.50 kg
  • Bereik: 27 snaren (silkgut)
  • 1ste oct La/A tot 5de oct. Do/C Bow Brand lever Silkgut*

Standaard afwerking: naturel esdoorn, of gekleurd in mahonie, kers, 

Niet-standaar afwerking: zwart, donker roze, oranje, geel

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen